keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kirkas Coleslaw ja Piri-piri Maalaiskanaa (huomenna)


Kävin tänään ruokaostoksilla Manhattanilla. Kokkaamassa ja Naapurin Maalaiskanaa esittelemässä oli Jyrki Sukula. Minullehan ei tuotetta tarvi markkinoida, tuote on niin niin hyvää, että ihmettelen että muitakin tuotteita vielä käytetään? Olin kuulemama sen verran hyvä puolestapuhuja, että Jyrki jo kysäisi, että tulenko huomenna markkinoimaan maalaiskanaa Cittariin hänen seuraksees. No en luvannut (työeste). Tänään aloitin Jyrkin ohjeella tekemään coleslow salaattia, sitä voi popsia illalla telkkaria katsoessa ja huomenna teen sen seuraksi ostamaani piri-piri maalaiskanaa grillissä.

4 kpl Naapurin Maalaiskananpojan Piri-piri-maustettuja rintafileitä
½ varhaiskaali
1 avokado
1 punasipuli
2 limeä
1/2 appelsiini
1 dl hienonnettua korianteria/lehtipersiljaa
1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
sokeria



Suikaloi kaali ja ripottele päälle suolaa ja laita siivilään n. 20 minuutiksi. Purista vesi pois, suikaloi punasipuli ja sekoita sen joukkoon limenmehua, sokeria ja suolaa. Anna maustua 15 min. Halkaise avokado, poista kivi ja viipaloi. Sekoita kaali, punasipuli ja avokado. Lisää puristettu appelsiinimehu, mustapippuri, oliiviöljy, korianteri (minä laitan lehtipersiljaa, minun suussani korianteri maistuu saippualta) ja seesaminsiemenet. 

Tänään siis salaattia, olipa muuten maukasta. Huomenna sitten maalaiskanan rintafileet grilliin valmistusohjeen mukaisesti ja coleslowta viereen.
Tulee varmaan hyvää!


Lisäys eiliseen; elikkäs piri-piri maalaiskanaa. Teinkin sen pannulla, kun ei tullut tänään lähdettyä mökille, siis hyvää tuli eikä ollut liian tulista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti