Ainekset:
6 kpl pitaleipiä (Pirkka)
Täyte:
500 g broilerin maustamatonta fileetä
2 rkl oliiviöljyä
2 suurta suippopaprikaa tai muuta paprikaa
2 sipulia
2-3 valkosipulin kynttä
2 peperoncino-chiliä tai tuore chilipalko
suolaa, mustapippuria
yrttisekoitusta
Kermaviili:
Purkki kermaviiliä
½ tl muskottia
1 tl yrttisekoitusta
1 tl sinappia
1 rkl sweet-chilikastiketta
suolaa
Lisäksi:
Salaattia ja juustoraastetta
Paista broileri öljyssä kypsäksi ja kauniin väriseksi. Fileesuikaleet paistuvat nopeasti. Mausta chilillä, suolalla, pippurilla ja yrttisekoituksella ja siirrä syrjään. Lisää pannulle öljyä ja paista paprika- ja sipulisuikaleita muutama minuutti. Lisää joukkoon valkosipulisilppu ja mausta taas edellä mainituilla mausteilla. Yhdistä ainekset ja tarkista maku. Jätä hetkeksi muhimaan miedolla lämmöllä.
Sekoita kermaviilin ainekset ja laita jääkaappiin odottamaan. Laita raikasta salaattia tarjolle ja raasta juustoraastetta haluamasi määrä. Halkaise pitaleipä, kastele sen pinta ja lämmitä mikrossa täysteholla puoli minuuttia. Nosta broileripannu pöytään ja ota kermaviilikastike jääkaapista ja täytä leipä salaatilla, broilerpaistoksella, juustolla ja kermaviilillä.
Ota pari servettiä lautasen viereen jos syöt pitaleivän käsin, nyt saa sotkea! Voit toki syödä sivistyneemminkin haarukalla ja veitsellä jos huvittaa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti