Ainekset:
2 dl vettä
1 tl suolaa
½ tl sokeria
rosmariininoksa
4-5 porkkanaa (2 oranssia ja 3 lilaa)
1 dl kermaa
2 rkl maizenaa
Kuori porkkanat ohuelti ja siivuta. Laita kattilaan kiehumaan vesi, suola ja sokeri. Lisää porkkanat ja rosmariinioksa. Keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää kattilan 1 dl kermaa ja ota rosmariinioksa pois. Lisää lämpöä ja anna keitoksen kiehahtaa ja ala lisätä maizenaa, laitoin ihan vaan näppituntumalla, mutta luulen että sitä meni pari rkl. Minuutissa liemi paksunee ja muhennos on valmis. Näyttää kuin porkkananpalat olisivat mustikkajugurtissa...
Sitten vaan pöytään ruokailijoiden ihmeteltäväksi!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti