Ainekset:

1 sipuli + vähän sipulin vartta
3 valkosipulinkynttä
purkki kikherneitä
purkki (valkosipuli)tomaattimurskaa
öljyä
kalamata oliiveja
oksa rosmariinia
suolaa ja mustapippuria
paketti fetajuustoa
20 lehteä basilikaa
loraus hunajaa
Pilko sipulit ja munakoiso. Valuta ja huuhtele kikherneet. Leikkaa rosmariinit ja suikaloi basilikan lehdet. Laita pannulle öljyä ja kuumenna se, lisää sipuli paistumaan. Lisää hetken kuluttua munakoisopalat. Kun ne alkavat saada väriä, lisää valkosipulit, rosmariini sekä suolaa ja pippuria. Pyörittele hetki ja lisää kikherneet, oliivit ja tomaattimurska.
Jätä paistos miedolle lämmölle noin 15 minuutiksi. Lisää lopuksi kuutioitu feta, loraus hunajaa ja basilikanlehdet ja sipulinvarret. Sekoittele ja nosta pöytään. Tarjoa hyvän leivän kanssa kasvisateriana tai esimerkiksi lihan kanssa. Meillä oli tänään uunissa laitettuja porsaan rimpsuja ja hyvältä ne maistuivat yhdessä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti