keskiviikko 31. elokuuta 2016

Meetvurstisalaatti

Ostin pitkästä aikaa meetvurstia, söin pari siivua, mutta sitten se ei enää maistunutkaan ja jäi kaappiin odottamaan...jotain. Parin päivän päästä keksin tehdä siitä ruokaisaa salaattia pastan kanssa. Helppo arki-illan ruoka, kun vaan malttaa antaa valmiin salaatin maustua vähän aikaa! Ja salaattia riittää pariksi illaksi yhdelle.

Ainekset kahdelle:

150 g meetvurstia
1 sipuli
2 dl pastaa
1-2 tomaattia
10 cm pätkä kurkkua
pala paprikaa
persiljanlehtiä
1 dl kermaviiliä
2 rkl majoneesia
(suolaa, pippuria)
vihreää salaattia

Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen ja keitä kypsäksi. Paista pannulla suikaloitua  meetvurstia, kun rasva alkaa sulaa, lisää sipuli suikaleina mukaan, kuullota hetki. Yhdistä pasta ja  meetvursti ja jätä jäähtymään. Pilko tomaatti, paprika ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Irrota persiljanlehdet varsista. Kun pasta on haaleaa, lisää loukkoon kasvikset sekä kermaviili ja majoneesi.
Sekoita kaikki aineet sekaisin ja tarkista suola, lisää tarvittaessa. Rouhi joukkoon mustapippuria.

Laita salaatti jääkaappiin maustumaan tunniksi tai enemmäksikin aikaa. Asettele lautaselle rapeaa vihreää salaattia ja nostele päälle meetvurstisalaattia. Koristele vielä paprikanpalalla/ persiljalla jos huvittaa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti