Ainekset:
400g naudan jauhelihaa
400g kalkkunan jauhelihaa
sipuli
pari valkosipulinkynttä
2 munaa
vähän korppujauhoja (voi jättää poiskin)
suolaa, pippuria
currya, muskottipähkinää ja yrttimaustetta kalkkunalle
Chiliä, paprikaa ja rosmariinia naudalle
Lisää kalkkunalle ja naudalle omat mausteensa ja sekoita molemmat taikinat. Ota esille leivinpaperi ja levitä siihen naudanlihaseos noin puolen sentin kerrokseksi. Laita päälle kalkkunaseos ja levitä tasaiseksi.
Kääri rulla paperin avulla rullaksi ja nosta paperilla pötkylä uunivuokaan. Kypsennä 175 asteessa noin 45 minuuttia.
Leikkaa rullasta viipaleita ja nauti vaikka vihannespaistoksen kanssa. Kaksi hyvää ja herkullista makua yhdessä. Kannattaa kokeilla kotona!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti