Ainekset:
250 g ricottajuustoa
sitruunankuoriraastetta yhdestä sitruunasta
suolaa
pippuria
muskottipähkinää
1 muna
1 rkl vehnäjauhoja
30 g parmesaania
iso loraus oliiviöljyä pannulle


Laita kaikki aineet kulhoon ja sekoita. Mausteiden määräkään ei niin tarkkaa, tarkista vaan että seos maistuu omassa suussasi maukkaalta. Laita pannulle iso loraus öljyä ja nosta juustoseosta lusikalla pannulle. Anna paistua keskilämmöllä rauhassa, älä töki paistoksia koska ne ovat hauraita. Noin viiden minuutin kuluttua käännä fritterit varovasti ja paista vielä muutama minuutti.
Tee lisukkeeksi salaattia ja nosta siihen pari fritteriä. Raasta päälle parmesaania. Minä olen niin ihastunut paksuun balsamicooni että lorautin sitä vielä päälle. Maistele ja nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti