Pääaineksina on broilerin fileesuikaleita, kesäkurpitsaa, tomaattia ja sipuleita. Ja voihan sitä laittaa mitä kaapeista löytyy, pokkanaa, purjoa tai muuta vihannesta pastaa keventämään.
Ainekset kahdelle:
250g maustamatonta broilerin fileetä
120g pastaa
½ tölkkiä paseerattua tomaattia
½ kesäkurpitsa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna n.5 kpl
pala chiliä
tilkka kermaa
parmesaaniraastetta
öljyä
suolaa ja pippuria
Aloita siivuttamalla kesäkurpitsa ja laita päälle suolaa. Kun neste on noussut ulos, pyyhi takouspaperilla ja leikkaa siivut neljään osaan. Paista palaset öljyssä kauniin värisiksi ja nosta lautaselle odottamaan, siivut lisätään valmiiseen pastaan, jotteivat ne vetisty!
Paista seuraavaksi broileri, pilkotut sipulit sekä chili ja aurinkokuivat tomaatit. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää paseerattu tomaatti ja jätä kiehumaan hiljakseen. Keitä pasta.Valitse mielellään jokin putkimainen pasta, jonka sisään maukas kastike pääsee tunketumaan.

Valuta pasta ja säästä kauhallinen keitinlientä. Lisää se kastikkeeseen, samoin tilkka kermaa sekä parmesaaniraaste. Sekoita kastike ja lisää pannulle pasta ja paistetut kesäkurpitsan siivut. Pyöräytä ainekset yhteen. Nosta pöytään ja laita tarjolle vielä parmesaania, josta saat raastaa lisää tätä ihanaa herkkua annoksen päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti