Jäikö joulusta savulohta? Tee siitä pastakastiketta, maistuu tosi hyvältä jouluruokien jälkeen. Kastikkeeseen voit sujauttaa myös lopun jääkaappiin jääneen creme fraishen tai smetanan kerman tilalle. Ja paljon tilliä mukaan!
300 g kylmäsavukirjolohta
tilkka öljyä
1 hienonnettu sipuli
1 rkl vehnäjauhoja
2½ dl kermaa + tilkka maitoa
1 dl valkoviiniä
hienonnettua tilliä maun mukaan
tilkka öljyä
1 hienonnettu sipuli
1 rkl vehnäjauhoja
2½ dl kermaa + tilkka maitoa
1 dl valkoviiniä
hienonnettua tilliä maun mukaan
Freesaa hienonnettu sipuli kattilassa öljyn kera. Lisää kylmäsavukirjolohi suikaleina ja anna paistua hetki. Lisää vehnäjauhot ja pyöräytä varovasti sekaisin. Lisää tilkka maitoa ja kerma, sekoita, lisää vielä valkoviini ja vähän tilliä. Keitä noin 10 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti