Ainekset:
200 g chorizonakkeja

1 rkl tomaattipyreetä
1 sipuli
2 tomaattia
2 valkosipulinkynttä
300 g mustapapuja
300 g raakaa perunaa paloina
8 dl lihalientä
oliiviöljyä
1 tl savupaprikajauhetta
mustapippuria
Kuutioi makkara ja pilko sipulit. Kuullota öljyssä hetki pannulla. Lisää perunat ja tomaatit ja jatka kuullotusta vähän aikaa. Lisää tomaattipyree ja lihaliemi. Heitä kattilaan muutama timjaminoksa.
Keitä kunnes perunat ovat puolikypsiä ja lisää sitten valutetut ja huuhdellut mustapavut, herne-maissi-porkkana ja mausteet. Anna kiehua vielä viitisen minuuttia. Tarkasta maku ja lisää vielä keiton pinnalle timjamin lehtiä. Tarjoa hyvän paahdetun leivän kanssa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti