Kastikkeen ainekset:
3 rkl voita
3 rkl venhäjauhoja
3,5 dl maitoa
2 dl kermaa tai kasvirasvavalmistetta
½ pkt Koskenlaskija voimakas sulatejuustoa
ripaus suolaa, mustapippuria
1 tl yrttisekoitusta
ripaus raastettua muskottipähkinää
500g tortellineja tai muuta pastaa

Anna voin sulaa kattilassa ja lisää jauhot. Sekoita hyvin ja lisää maito pienissä erissä kokoajan hyvin sekoittaen. Kun kastike on tasaista lisää kerma. Anna kastikkeen kiehahtaa, sen jälkeen pienennä levyä ja anna hautua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia. Lisää kuutioitu juusto ja mausteet ja sekoita tasaiseksi.
Keitä valitsemasi pasta ohjeen mukaan ja valuta se hyvin. Kaada pasta kastikkeen joukkoon ja herkuttele.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti