Ainekset:
2 dl tummaa soijarouhetta + 4dl vettä+ ½ tl suolaa
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
1 paprika
1 chili
1 prk paseerattua tomaattia
1 prk kidney papuja
½ tl paprikajauhetta
1 rkl (ruoko)sokeria
1 rkl soijaa
1 rkl häränfondia
mustapippuria
suolaa tarvittaessa
persiljaa
Laita ensin kiehumaan vesi, suola ja soijarouhe. Anna kiehua pari minuuttia, kunnes vesi imeytyy rouheeseen.
Pilko sipuli ja valkosipuli. Laita pannuun öljyä ja kuullota sipuleita muutama minuutti. Lisää turvotettu soijarouhe ja sekoittele. Lisää pilkottu paprika ja chili sekä mausteet.

Kaada sitten joukkoon tomaatti ja valutetut pavut. Anna hautua puolisen tuntia. Tarkasta maku ja lisää persiljaa joukkoon. Tarjoa riisin kera. Viinisuositusta tähän ei tule, nautin tämän ruoan itse tehdyn viinirypäleistä tehdyn mehun kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti